Hoe de mechanische afdichting van de pomp te repareren

Hits: 35

Tijd vrijgeven: 2020-08-03 15:55:26


De mechanische afdichting is een afdichtingsapparaat dat bestaat uit twee afdichtingselementen (stationaire ring en bewegende ring) die loodrecht op de as staan, heldere en platte, lichte mechanische afdichtingen voor pompen zijn aan elkaar bevestigd en rollen ten opzichte van elkaar. Het vertrouwt op de druk van het afdichtmedium om de juiste drukkracht op het aanraakoppervlak (eindvlak) van de roterende bewegende ring en de statische ring te genereren, zodat de twee eindvlakken stevig worden gecombineerd en een zeer dunne vloeistoffilm wordt behouden tussen het uiteinde is gericht om het zegel te bereiken. Opzettelijk. Deze middelgrote vloeistoffilm met mechanische afdichting voor pompen heeft hydrodynamische druk en statische druk, wat het effect van een soepele en gebalanceerde kracht heeft.

Reinigen en bekijken van mechanische asafdichting

1 Het werkingsprincipe van de mechanische afdichting vereist dat er geen onzuiverheden in de mechanische afdichting zitten. Reinig voor het monteren van de mechanische asafdichting de bewegende ring, statische ring, asbus en andere onderdelen volledig.

2 Controleer of er defecten zijn zoals krassen en scheuren op het oppervlak van de dynamische ring. Deze tekortkomingen kunnen ernstige lekkage van de mechanische afdichting veroorzaken wanneer de mechanische afdichting van de drijfmestpomp wordt opgeslagen. Indien mogelijk kunt u met speciaal gereedschap controleren of het afdichtvlak al dan niet vlak is. Het drukwater zal na montage het dynamische ringafdichtingsoppervlak van de mechanische afdichting binnendringen, waardoor de dynamische ring wordt gescheiden en de mechanische afdichting faalt. Indien nodig kan de tooling vóór montage worden vervaardigd en getest.

3 Controleer of de dynamische ringzitting tekortkomingen heeft die de afdichting beïnvloeden. Zijn er bijvoorbeeld tekortkomingen in de dynamische ringzitting en de dynamische ringafdichtring?

4 Controleer of de compensatieveer van de mechanische afdichting is beschadigd en vervormd en of de hardnekkige coëfficiënt is veranderd.

5 Controleer of de afdichtingsmanchet gebreken vertoont, zoals bramen en groefmarkeringen.

6 Reinig en controleer of alle rubberen afdichtringen defecten hebben zoals scheuren en poriën, en meet of de diameter van de rubberen ring binnen het tolerantiebereik valt. Voor mechanische afdichtingen met pompend weefsel moet worden gecontroleerd of de spiraallijn van de schroefpomp defecten heeft zoals scheuren en gebroken draden.


voorgaand : Wat zijn de gemeenschappelijke me...
volgende : No

2024 yuanzhen electromechanical Alle rechten voorbehouden.